WOLF-Garten Multi-star B 25 M Kleine bezem

DeWOLF-Garten Multi-star B 25 M Kleine bezem is een type bezem. Een bezem bestaat uit lange steel met onderaan de steel een borstel. Met een bezem kunt u verschillende taken uitvoeren. Het vaakst wordt een bezem gebruikt om onder andere stof en vuil bijeen te vegen. Tegenwoordig gebruiken veel mensen een stofzuiger om af te rekenen met stof en vuil. Toch kan een bezem handig zijn om even snel en gemakkelijk wat vuil en stof bijeen te vegen. U hoeft dan niet gelijk de stofzuiger erbij te pakken.

De WOLF-Garten Multi-star B 25 M Kleine bezem is een erg handige bezem die voorzien is van lange, elastische haren. Met de Multi-star B 25 M Kleine bezem  kunt u gemakkelijk goten en hoeken schoonmaken. De werkbreedte van de Multi-star B 25 M Kleine bezem is 25 centimeter.

De WOLF-Garten Multi-star B 25 M Kleine bezem behoort tot het WOLF-Garten Multi-star reiniging assortiment van Wolf-Garten. Dit is een assortiment aan producten die specifiek ontwikkeld zijn voor de jaarlijkse grote schoonmaak voor zowel uw tuin als uw huis. Naast de Multi-star B 25 M Kleine bezem kunt u dus nog vele andere soorten reinigingsproducten bij Wolf-Garten bestellen. Op de website vindt u een overzicht van het gehele assortiment aan reinigingsproducten.

Voor de WOLF-Garten Multi-star B 25 M Kleine bezem wordt aanbevolen de ZM 140 steel of de ZM A140 steel aan te schaffen. Een van deze stelen kunt u gemakkelijk door middel van het Multi-star kliksysteem aan de WOLF-Garten Multi-star B 25 M Kleine bezem bevestigen. Het voordeel van dit systeem is dat u diverse gereedschapskoppen zoals een bezem, ragebol, terrasbezem of trekker kunt bestellen, maar slechts één keer een steel hoeft aan te schaffen. Met het Multi-star systeem van Wolf-Garten kunt u verschillende gereedschapskoppen met stelen combineren. Op de website van Wolf-Garten leest u nog veel meer over de mogelijkheden.

Ga snel eens naar de website van Wolf-Garten en laat u verrassen door de talloze mogelijkheden!Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:

Copyright © Ventura Connect Group BV 2020

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Tuingereedschap