WOLF-Garten multi-star® RT-M Takhaak

De WOLF-Garten multi-star® RT-M Takhaak, Takhaak Multi-Star type RT-M is ook een product uit het uitgebreide multi-star programma “boomverzorging zonder ladder” van WOLF-Garten. 

Echter wat is een takhaak? De WOLF-Garten multi-star® RT-M Takhaak, Takhaak Multi Star type RT-M is een gegalvaniseerd stalen haak welke door middel van het mooie multi star kliksysteem aan een gewenste multi star steel bevestigd wordt. Zo kan er goed op hoogte gewerkt worden als er losse boomtakken verwijdert moeten worden. Ook kan de WOLF-Garten multi-star® RT-M Takhaak, Takhaak Multi Star type RT-M goed gebruikt worden om de sneeuwlaag van de boom te schudden. Een dik pak sneeuw kan de boom schade toebrengen en vroegtijdig uitschudden van de sneeuw met een takhaak voorkomt dit.

De metalen haak klemt zich goed en moeiteloos vast om een tak waardoor er een goede controle is op de werkzaamheden.

Een WOLF-Garten multi-star® RT-M Takhaak, Takhaak Multi Star type RT-M leent zich eigenlijk voor meerdere doeleinden. De takhaak is ook heel makkelijk te gebruiken om fruit uit de boom te schudden. Klem de takhaak goed om een stevige tak en schudden maar. Zeker weten dat het fruit regent! 

Buiten het schudden aan de bomen en het verwijderen van boomtakken kan de WOLF-Garten multi-star® RT-M Takhaak, Takhaak Multi Star type RT-M ook gebruikt worden voor het ondersteunen van boomtakken. Denk maar aan een overhangende boomtak of een te zwaar wordende dikke boomtak. Door de multi star takhaak te gebruiken kan zo’n tak ondersteund of omhoog getrokken worden. 

Het WOLF-Garten Multi Star programma “boomverzorging zonder ladder”  is een compleet assortiment producten van WOLF-Garten. Deze producten zijn geschikt om op een van de multi star stelen te klikken. Zo kan er op een veilige manier ook op hoogte gewerkt worden in de tuin aan boomonderhoud zonder in de boom te hoeven klimmen. Met beide benen op de grond staan is wel zo veilig en WOLF-Garten denk hierin met u mee. 

WOLF-Garten heeft nog meer te bieden op het gebied van tuinonderhoud. Bij Wolf Garten wordt er continu gewerkt aan vernieuwing en verbetering om werken in de tuin makkelijker en plezierig te maken. Bezoek de website en kijk wat WOLF-Garten nog meer te bieden heeft. Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:

Copyright © Ventura Connect Group BV 2020

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Tuingereedschap